5 december 2021

Reflecteren op een bewogen jaar

2 min read

De zomer is voorbij, de bladeren vallen alweer van de bomen en het najaar komt eraan. Dit is de tijd dat we terug kijken naar het jaar en gaan reflecteren op de goede en slechte zaken. Hoewel 2020 voor veel mensen een vervelend jaar is geweest kent elk jaar ook zijn winnaars. In deze blog bespreken we enkele bedrijven die dit jaar boven verwachten hebben gescoord. Duidelijk is dat de Corona crisis een flinke invloed heeft gehad op de bedrijfsresultaten en de Nederlandse economie. Gelukkig waren er ook lichtpuntjes!

De Baron Websales

Vanwege de corona crisis en de daaropvolgende intelligente lock down moesten veel mensen gedwongen thuis zitten. Hierdoor konden mensen ook niet meer uit eten. Dit bleek uit de verkoopcijfers van de baron websales. Deze ondernemer heeft 4 webshops waarin het naast koffie, thee en noten ook kruiden verkoopt. Vooral de verkoop van kruiden heeft een enorme groei doorstaan. Wij denken dat deze groei het resultaat is van een grote groep Nederlanders die zelf in de keuken aan de slag is gegaan. Dit omdat zij niet meer wilden bestellen bij thuisbezorgd of uit eten konden gaan vanwege de thuis blijf plicht. Wilt u zelf ook thuis aan de slag en zoekt u nog kruiden of specerijen? Bekijk dan snel de website van de kruidenbaron.

Mooi Online

Mooi Online biedt via haar website Mooionline.nl de mogelijkheid aan om websites en webshops te laten bouwen. Zoals hierboven al staat beschreven werd een ieder verzocht thuis te blijven waar mogelijk. De online aanwezigheid van de gemiddelde Nederlander schoot hierdoor omhoog. Mooi Online wist hier goed van te profiteren en zag het aantal klanten flink stijgen. Waar andere online bureaus te maken kregen met klanten die op moesten zeggen kreeg deze webshop ontwikkelaar juist extra aanvragen binnen. Denkt u er ook aan een webshop te beginnen? Deze partij denkt graag met u mee!